Timmerman

Werken bij Van Huizen Totaalbouw

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige collega’s houden van humor en samenwerken. In totaal zijn we met een team van tien professionele en enthousiaste vakmensen. Elke dag werken we aan uiteenlopende projecten binnen de verbouw, renovatie en installatie. Dat maakt werken bij ons afwisselend, leuk en uitdagend. Na een week hard gewerkt te hebben sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddag borrel in ons kantoorpand in Barendrecht.

 

Wat ga je doen als Timmerman?

Met jouw talent en gedrevenheid kun je bij ons als Timmerman veel waarde toevoegen. Je bent betrokken bij de uitvoering van diverse projecten in verbouw, renovatie en het onderhoud. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van timmer-, constructie-, en montagewerkzaamheden. Je werkdag start om 07.00 uur bij ons op de werkplaats en om 07.30 ben je onderweg naar het eerste project. Het is project afhankelijk of je zelfstandig of met een team van collega’s werkt, jij als Timmerman bent vaak de spil in het web. Je werkzaamheden als Timmerman kunnen heel uiteenlopend zijn, binnen deze functie vallen taken als: het plaatsen van wanden en dakkapellen, herstellen van houtrot, het maken van een aanbouw, maar ook grotere projecten zoals het compleet renoveren van woningen. Vaak werk je samen in een team met vakmannen uit andere disciplines zoals een loodgieter, elektromonteur een zinkwerker, stukadoor et cetera.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten


 • Je hebt MBO 2 werk- en denkniveau

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B/E

 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een gelijkwaardige functie

 • Je bent oplossings – en servicegericht

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 

Wat bieden wij


 • Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, ligt de salarisindicatie tussen de € 2.250,- en € 3.200,- bruto per maand exclusief vakantie toeslag en TSF loon

 • Functie voor 40 uur per week

 • In overleg een bedrijfsauto met volledige uitrusting en gereedschap

 • 20 vakantiedagen

 • Mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen / opleidingen

 • Afhankelijk van jouw capaciteiten de mogelijkheid om door te groeien

Word jij onze nieuwe Timmerman? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Sollicitatieprocedure

 1. Solliciteer: leuk dat je bij ons wilt komen werken. We nemen binnen twee weken contact met je op.
 2. Kennismakingsgesprek: je komt bij ons langs in Barendrecht, om een indruk te krijgen wie wij zijn en of ons bedrijf bij jouw past en andersom.
 3. Selectiegesprek: we gaan meer de diepte in op de functie en de mogelijkheden voor jou. Zodat we er achter komen of jij van alle kandidaten de geschikte persoon bent voor de functie.
 4. Contractvoorstel: je krijgt een aanbod wat past bij jouw werkervaring en ambities. Zo worden een aantal formele zaken geregeld als het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, auto of mobiel van de zaak et cetera.
 5. In dienst: je tekent jouw contract.

 

Heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Dan kun je terecht bij onze bedrijfsleider Gert van Dobben via 0180 690 389 of gert@huizentotaalbouw.nl.

Onze vacatures


Financieel medewerker


Financieel medewerker

 

Timmerman


Timmerman

 

Loodgieter /
installateur


Loodgieter / installateur

 

Elektromonteur


Elektromonteur

 

Open sollicitatie


Open sollicitatie