Werken bij

Werk mee aan afwisselende, leuke en uitdagende projecten

binnen de verbouw, renovatie en installatie

Werken bij van Huizen Totaalbouw

 

Bij ons maak je deel uit van een professioneel, enthousiast team van mensen. De lijnen zijn kort en er is sprake van een informele werksfeer. Elke vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel. Iedereen beschikt over veel vakkennis en vaak jarenlange ervaring. Elke dag werken onze timmermannen, loodgieters, elektromonteurs, metselaars en stukadoors aan uiteenlopende projecten. Vanuit drie invalshoeken: verbouw, renovatie en installatie, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en innovatie onze focus is. Dat maakt werken bij ons afwisselend, leuk en uitdagend.

 

Haal het beste uit jezelf

Inzet wordt door ons beloond. We hebben daarnaast goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de bouw cao. Door ons complete pakket met aanvullende opleidingen en cursussen, investeren we in jouw ontwikkeling. We waarderen initiatief en zorgen voor een informele en leuke werksfeer.

 

Openstaande vacatures

  • Financieel medewerker
  • Timmerman
  • Allround loodgieter
  • Allround elektromonteur

Vaak hebben we nieuwe projecten, hierdoor zijn we regelmatig op zoek naar vakmensen. Door ons te volgen via onze sociale media kanalen, kan je als één van de eerste solliciteren.

 

Open sollicitatie

Sluiten de bovenstaande vacatures niet aan bij jouw ervaring en ambities, maar weet je zeker dat je bij ons zou passen? Dan horen wij het graag, je kunt het formulier invullen en/of je cv en motivatiebrief mailen naar gert@huizentotaalbouw.nl

 

Stages en leer-werkplekken

Lijkt het je leuk om in de verbouw, renovatie en installatie te werken? Ben je op zoek naar een stage of leer-werkplek? Je kunt bij ons praktijkervaring opdoen. We hebben regelmatig plek voor gemotiveerde stagiairs en BBL- leerlingen. Schrijf je in voor een stage of leer-werkplek via gert@huizentotaalbouw.nl.

 

Sollicitatieprocedure

  1. Solliciteer: leuk dat je bij ons wilt komen werken. We nemen binnen twee weken contact met je op.
  2. Kennismakingsgesprek: je komt bij ons langs in Barendrecht, om een indruk te krijgen wie wij zijn en of ons bedrijf bij jouw past en andersom.
  3. Selectiegesprek: we gaan meer de diepte in op de functie en de mogelijkheden voor jou. Zodat we er achter komen of jij van alle kandidaten de geschikte persoon bent voor de functie.
  4. Contractvoorstel: je krijgt een aanbod wat past bij jouw werkervaring en ambities. Zo worden een aantal formele zaken geregeld als het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, auto of mobiel van de zaak et cetera.
  5. In dienst: je tekent jouw contract.

 

Heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Dan kun je terecht bij Gert van Dobben onze bedrijfsleider via 0180 690389 of gert@huizentotaalbouw.nl.

Onze vacatures


Financieel medewerker


Financieel medewerker

 

Timmerman


Timmerman

 

Loodgieter /
installateur


Loodgieter / installateur

 

Elektromonteur


Elektromonteur

 

Open sollicitatie


Open sollicitatie