Loodgieter / installateur

Werken bij Van Huizen Totaalbouw

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken binnen een team van ca. tien deskundige vakmensen bij een bedrijf waar de lijnen kort zijn. Op dit moment hebben we veel uiteenlopende projecten binnen de regio Zuid-Holland. Onze kracht is dat wij alle benodigde disciplines in huis hebben. Dit geldt voor de mensen als het gereedschap wat nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. We vinden ontwikkeling belangrijk en daarom investeren we in onze medewerkers door middel van diverse cursussen en opleidingen. Daarnaast hebben we een gezellige werksfeer en sluiten we elke week af met een vrijdagmiddagborrel.

 

Wat ga je doen als Loodgieter/Installateur?

Ben jij met jouw enthousiasme en oplossingsgerichte houding klaar voor onze uitdagende en afwisselende projecten binnen de verbouw, renovatie en onderhoud? Je begint om 07.00 uur bij ons op de werkplaats in Barendrecht en rond half acht ga je op weg naar je eerste klant. Als Loodgieter/installateur ben je bij ons een zelfstandige allrounder, binnen jouw functie vallen taken als: het voorkomen of oplossen van lekkages, het installeren en onderhouden van sanitair-, gas-, of cv installaties en het aanleggen van duurzame installatie techniek zoals zonnepanelen en boilers, het oplossen van storingen et cetera. Hiervoor is het belangrijk dat je situaties goed weet in te schatten en je luistert naar de wensen van de klant.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten


 • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B/E

 • Je hebt ervaring in de renovatiebranche

 • Ervaring met zink- en loodwerk en/of ervaring met duurzame installatie techniek is een pré

 • Je communicatievaardigheden dragen bij aan een hogere klanttevredenheid

 • Je werkt netjes en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Wat bieden wij


 • Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, ligt de salarisindicatie tussen de € 2.250,- en € 3.200,- bruto per maand exclusief vakantie toeslag en TSF loon

 • Full time functie op basis van 40 uur per week

 • In overleg een bedrijfsauto met volledige uitrusting en werkgereedschap

 • Goede werksfeer

 • Afwisselende en uitdagende projecten

 • Vrijdagmiddagborrels

 • De mogelijkheid om je te specialiseren doormiddel van opleidingen en cursussen in zink- en loodwerk en/of duurzame installatie techniek

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Sollicitatieprocedure

 1. Solliciteer: leuk dat je bij ons wilt komen werken. We nemen binnen twee weken contact met je op.
 2. Kennismakingsgesprek: je komt bij ons langs in Barendrecht, om een indruk te krijgen wie wij zijn en of ons bedrijf bij jouw past en andersom.
 3. Selectiegesprek: we gaan meer de diepte in op de functie en de mogelijkheden voor jou. Zodat we er achter komen of jij van alle kandidaten de geschikte persoon bent voor de functie.
 4. Contractvoorstel: je krijgt een aanbod wat past bij jouw werkervaring en ambities. Zo worden een aantal formele zaken geregeld als het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, auto of mobiel van de zaak et cetera.
 5. In dienst: je tekent jouw contract.

 

Inhoudelijke vragen over de vacature? Onze bedrijfsleider Gert van Dobben beantwoordt met plezier je vragen. Bel Gert via 0180 690 389 of stuur een e-mail naar gert@huizentotaalbouw.nl.

Onze vacatures


Timmerman


Timmerman

 

Loodgieter /
installateur


Loodgieter / installateur

 

Elektromonteur


Elektromonteur

 

Open sollicitatie


Open sollicitatie