Elektromonteur

Werken bij Van Huizen Totaalbouw

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkplek kenmerkt zich door de korte lijnen en informele werksfeer. Je komt te werken binnen een team van tien professionele en enthousiaste vakmensen. We hebben uiteenlopende projecten op het gebied van verbouw, renovatie en installatie. Gefocust op duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van diverse opleidingen en cursussen. Na een week hard werken sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

 

Wat ga je doen als Elektromonteur

Je begint om 07.00 uur op de werkplaats in Barendrecht. Rond half acht vertrek je richting de eerste klant. Dankzij jouw oplossingsgerichte houding draai jij je hand niet om voor soms ingewikkelde elektrotechnische installaties. Het komt ook weleens voor dat er spoed karweien tussen komen, het is daarom belangrijk dat je het leuk vind om flexibel ingezet te worden. Als Elektromonteur zijn jouw taken heel uiteenlopend, binnen deze functie vallen taken als: het installeren van groepenkasten, data-, meet -en regeltechniek, het plaatsen van wand contactdozen, het aansluiten van verlichting, intercoms en het aanleggen van duurzame installatie techniek zoals zonnepanelen en zonneboilers et cetera. Al jouw werkzaamheden zijn binnen het gebied van renovatie, installatie en verbouw in de regio Zuid – Holland.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten


 • Je hebt MBO 3 richting elektrotechniek werk- en denkniveau

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B/E

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de renovatie, ervaring in PV installaties is een pré

 • Je bent zelfstandig en servicegericht

 • Je bent breed inzetbaar in zowel woningen, laag- en zwakstroom en industriële installaties

 • Je bent bereid om ook andere renovatie (bouw) werkzaamheden uit te voeren

 

Wat bieden wij


 • Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, ligt de salarisindicatie tussen de € 2.250,- en € 3.200,- bruto per maand exclusief vakantie toeslag en TSF loon

 • Functie voor 40 uur per week (fulltime)

 • In overleg een bedrijfsauto met volledige uitrusting en werkgereedschap

 • 20 vakantiedagen

 • Werkkleding

 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

 • Afhankelijk van jouw capaciteiten de mogelijkheid om door te groeien

Heb jij het in je om ons bedrijf te versterken als Elektromonteur? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

 

Sollicitatieprocedure

 1. Solliciteer: leuk dat je bij ons wilt komen werken. We nemen binnen twee weken contact met je op.
 2. Kennismakingsgesprek: je komt bij ons langs in Barendrecht, om een indruk te krijgen wie wij zijn en of ons bedrijf bij jouw past en andersom.
 3. Selectiegesprek: we gaan meer de diepte in op de functie en de mogelijkheden voor jou. Zodat we er achter komen of jij van alle kandidaten de geschikte persoon bent voor de functie.
 4. Contractvoorstel: je krijgt een aanbod wat past bij jouw werkervaring en ambities. Zo worden een aantal formele zaken geregeld als het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, auto of mobiel van de zaak et cetera.
 5. In dienst: je tekent jouw contract.

 

Inhoudelijke vragen over de vacature? Onze bedrijfsleider Gert van Dobben beantwoordt met plezier je vragen. Bel Gert via 0180 690 389 of stuur een e-mail naar gert@huizentotaalbouw.nl.

Onze vacatures


Timmerman


Timmerman

 

Loodgieter /
installateur


Loodgieter / installateur

 

Elektromonteur


Elektromonteur

 

Open sollicitatie


Open sollicitatie