Financieel medewerker

Werken bij Van Huizen Totaalbouw

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in een familiebedrijf, en dat merk je; de lijnen zijn kort en er is sprake van een informele werksfeer. Aan het einde van de week hebben we een vrijdagmiddagborrel met een praatje pot- wel zo gezellig. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, is hier het credo; je collega’s beschikken over veel vakkennis en hebben veelal jarenlange ervaring – maar dit vinden ze geen reden om naast hun schoenen te lopen. De projecten zijn uiteenlopend vanuit drie invalshoeken: verbouw, renovatie en installatie, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en innovatie onze focus zijn. We kijken uit naar je sollicitatie.

 

Wat ga je doen als Financieel medewerker

Binnenkort gaat onze collega met pensioen, en daarom hebben we nu een vacature beschikbaar. Je komt te werken in Barendrecht; je krijgt energie van het uitvoeren van de administratie. Elke maandag controleer je de verwerkte uren van je collega’s, en zodra de manager het heeft goedgekeurd, verstuur jij het naar de externe salarisadministrateur. Het werk verveelt je nooit, en routinematig werken is wél aan jou besteed. Je bent nauwkeurig, betrouwbaar, en punctueel. Drie keer per week verwerk je de inkoopfacturen in de administratie. Jouw proactieve houding wordt door anderen gewaardeerd, en je werkt graag zelfstandig. Facturen worden altijd door jou op tijd en correct verwerkt. Regelmatig heb je contact met de externe accountant, je levert alle noodzakelijke gegevens voor de periodieke rapportages. Collega’s omschrijven jou als betrouwbaar en integer; de financiële gegevens zijn bij jou in goede handen. Je bent op zoek naar een parttime functie, waarbij je vrijheid en autonomie belangrijk vindt. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, en de uren kun je in overleg over deze dagen verdelen.

 

Wat vragen wij?


 • Een afgeronde mbo-4 opleiding

 • Bij voorkeur een aantal jaar werkervaring met financiële administratie

 • Beheersing van de Nederlandse taal

 • Snel eigen maken van financiële software (Vakware van Admicom)

 

Wat bieden wij?


 • Een tijdelijk contract van 1 jaar,  voor 12-16 uur per week, uitzicht op vast dienstverband

 • Salaris per 1-7-2024 tussen € 2.762,94,- en €3.653,05,- bij een volledige werkweek volgens de UTA-regeling CAO bouw & infra

 • Vakantiegeld 8%

 • Pensioen volgens CAO bouw & infra

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Ontdek de mogelijkheden en solliciteer voor 10 mei. Je sollicitatie ontvangen we graag via gert@huizentotaalbouw.nl of via onderstaand formulier.

 

Sollicitatieprocedure

 1. Solliciteer: leuk dat je bij ons wilt komen werken. We nemen binnen twee weken contact met je op.
 2. Kennismakingsgesprek: je komt bij ons langs in Barendrecht, om een indruk te krijgen wie wij zijn en of ons bedrijf bij jouw past en andersom.
 3. Selectiegesprek: we gaan meer de diepte in op de functie en de mogelijkheden voor jou. Zodat we er achter komen of jij van alle kandidaten de geschikte persoon bent voor de functie.
 4. Contractvoorstel: je krijgt een aanbod wat past bij jouw werkervaring en ambities. Zo worden een aantal formele zaken geregeld als het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, auto of mobiel van de zaak et cetera.
 5. In dienst: je tekent jouw contract.

 

Inhoudelijke vragen over de vacature? Onze bedrijfsleider Gert van Dobben beantwoordt met plezier je vragen. Bel Gert via 0180 690 389 of stuur een e-mail naar gert@huizentotaalbouw.nl.

Onze vacatures


Financieel medewerker


Financieel medewerker

 

Timmerman


Timmerman

 

Loodgieter /
installateur


Loodgieter / installateur

 

Elektromonteur


Elektromonteur

 

Open sollicitatie


Open sollicitatie